mandag 29. juni 2009

CALIFORNIADRØMMEN KNUST?

Fikk akkurat en telefon fra Speak om at siden økonomien i USA er ganske så dårlig er det mange som ikke velger å være vertsfamilier. Jeg, som mange andre, har statsgaranti til California og nå oppfordrer speak oss til å velge flere andre stater for å ha større sjangs til å få en vertsfamilie, siden vi er så avgrenset i bare èn stat. Men hva skal jeg velge da? Florida? Jeg vil til CALIFORNIA! :(

Kanskje det ordner seg til slutt.


10 kommentarer:

  1. Jeg kommer til å savne deg!:- (

    SvarSlett
  2. sv: jeg har veldig lyst jeg også, men har heller ikke fått familie enda, så vet ikke om jeg rekker det ; o

    SvarSlett
  3. Jeg tror jeg ville valgt Florida i tilleg. Visste du at det er ca 25% dyrere sånn generelt i California? :p Jeg håper for din del at du kommer til CA, for det om ;D

    SvarSlett
  4. Jeg tror ikke det spiller noen rolle hvor du kommer ;)
    Skal til Iowa selv, og det gleder jeg meg sykt til! Hadde et ønske om å bli plassert i California selv, men jeg tror ikke det blir akkurat slik man forestiller seg.
    De er forresten veldig kristne i Florida og de andre sørstatene, bare sånn at du vet det :)

    SvarSlett
  5. Jeg skal til California:D Får håpe du får en vertsfamilie der du også! lykke til;)

    SvarSlett
  6. Hvorfor i all verden MÅ du til California?
    Jeg skal selv til Ohio og er vilt fornøyd med det.

    SvarSlett
  7. sv; Du får sikkert dra dit en gang til uansett. Og vet du forresten at det er veldig sannsynlig at du blir misfornøyd med familien du får i sørstatene. Fordi det er så stort antall folk som tenker akkurat på samme måte som deg. Det blir derfor knapt med familier der.

    Hadde jeg vært deg så hadde jeg latt det være opp til sjebnen, og latt organisasjonen finne en familie hvor som helst i landet.
    Året skal jo tross alt være for å lære og oppleve noe nytt. Og hvis du allerede har vært i california, burde du vel kanskje oppleve en annen del av landet ;p
    Jaja, blir sikkert bra uansett :) Lykke til!

    SvarSlett
  8. Det är så många som har valt califronia så det kanske är svårt att hitta värdfamiljer? Det löser sig tillslut, du hamnar nog i Cali :)

    SvarSlett
  9. Hallo :)Føler med deg, fikk samme tlf for noen dager siden, egentlig ganske kjipt.. Meen får håper på det beste da! :)
    Marte

    SvarSlett
  10. Jeg hadde også statsgaranti til California med Speak. Jeg endte opp i Washington ;> Men jeg liker godt familien min, så jeg er ikke såå skuffet lengre. håper bare familien kan ta meg med på en tur til Cali!:)

    SvarSlett